Szabászat- Gyártás
Szabászat
 
Cégünk 1996 óta foglalkozik laptermékek, úgy mint Laminált-lapok, OSB-lapok, MDF-lapok, Rétegelt lemezek és konyhai munkalapok forgalmazásával valamint méretre szabásával illetve élzárásával.
Az általunk forgalmazott laptermékek a négy legnagyobb gyártó termékei: Egger, Falco, Interspan és Kronospan. Bútorlap kínálatunk a termékek menüpont alatt érhető el.
Kapacitásunk és a méretpontosság érdekében 2008-ban vásároltunk – a meglévő Altendorf vízszintes lapszabász gépünk mellé – egy SCM táblafelosztó gépet, így kapacitásunk közel 3-szorosára növekedett.
 
SCM Sigma 65
 

 
CNC megmunkálás
 
A 2007-ben vásároltunk egy Biesse Rover típusú CNC megmunkáló központot. Segítségével megkezdtük az MDF-bútorajtó gyártást, mind vákuumfóliázott, mind festett kivitelben egyaránt.
A CNC gépünkkel a legtöbb marási (íves-marások, szög-marások, profil-marások, nútolás, falcolás stb.) fúrási műveletet el tudjuk végezni nagy pontosság és termelékenység mellett.
 
Biesse Rover A 3.30
 

 
Élzárás
 
Az egyenes alkatrészek élzárására egy Biesse Akron 246-os előmaró egységgel ellátott élzáró gép áll rendelkezésünkre. Lehetőségünk van 0,4mm-2mm ABS élzáró, ill élléc felragasztására a 6mm vastagságú lapoktól kezdve az 50mm vastagú lapokig.
Az íves elemek élzárását egy Biesse íves élzáró gép végzi, melyhez Európai Uniós forrásból jutottunk hozzá.
 
Biesse Akron 246
 

 
Préselés
 
Préselési munkálatokat egy Italpresse Trans-Former gépen végezzük. A gép 3 üzemmódban használható: Hidraulikus üzemmódban hideg és max. 130⁰C hőmérsékletig meleg préselést tudunk végezni. A harmadik lehetőség a Vákuumpréselés, amit a 3D vákuumfóliázott MDF bútorajtók gyártásánál használunk. 
 

 
Felületkezelés
 
Az általunk forgalmazott Akzo Nobel felületkezelő rendszerek úgy mint lakkok, pácok, kül.- ill. beltéri- festékek felhordását mind nagynyomású, mind hagyományos módszerrel el tudjuk végezni.
 
 
0
0